Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
10 maa. Nieuwe KNLTB App voor TC Rodhe beschikbaar
27 mei TennisLadder TC Rodhe
7 jun. Lid worden van TC Rodhe?
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
2016 Clubkampioenschappen  289.JPG
2016 Clubkampioenschappen  288.JPG
2016 Clubkampioenschappen  287.JPG
Meest recente foto's
KNLTB Winteroutdoorcompetitie jeugd
 Bram Essers  Competities  34x gelezen
De zomer is nog niet voorbij, maar toch willen wij graag het volgende al onder jullie aandacht brengen: namelijk de KNLTB Winteroutdoorcompetitie voor de jeugd!  Deze competitie is voor jeugdleden die met gele bal op groot veld spelen. Dus NIET voor rood/oranje/groen. Heb je zin om mee te doen schrijf je dan in vóór 3 september 2017. Je kunt hiervoor het onderstaande inschrijfformulier gebruiken.


Formulieren
Wintercompetitie Jeugd Geel
donderdag 24 augustus 2017, 18:16 uur
TC Rodhe Clubkampioenschappen 2017
 Bram Essers  Toernooien  101x gelezen
De inschrijving voor de TC Rodhe Clubkampioenschappen 2017 is geopend. Dit super gezellige en druk bezochte toernooi vindt dit jaar plaats van 9 september tot en met 24 september 2017. Inschrijven kan eenvoudig online op Toernooi.nl via onderstaande link. De inschrijving sluit op 4 september a.s. Nieuw bij TC Rodhe en pas begonnen met Tennissen? De clubkampioenschappen bieden ook een ideale gelegenheid voor nieuwe leden om kennis te maken met het spelen in toernooiverband. Een mooie overstap om ook aan andere toernooien deel te nemen!
Lees verder...
Formulieren
Inschrijven via Toernooi.nl

donderdag 24 augustus 2017, 18:03 uur
Wintercompetitie 2017-2018
 Bram Essers  Competities  87x gelezen

Over een weekje begint alweer het Maistoernooi en de vakantie is inmiddels ook al in volle gang. Wij daarentegen zijn volop bezig met het reilen en zeilen rondom de Wintercompetitie. De Mix wintercompetitie vindt plaats in de maanden Oktober tot en met Maart. Op de vooraf vastgestelde zaterdagavonden wordt deze gespeeld (bestaande uit 2x GD, 1xHD, 1x DD). De Mix teams dienen te bestaan uit minimaal 2 heren en 2 dames. Anders dan voorgaande jaren zullen we een speeldag die niet kan doorgaan vanwege bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden pas op het einde van de competitie gaan inhalen. Voor de dames en heren competitie keren we weer terug naar de zondag. Lees verder >>

Formulieren
Inschrijven via Toernooi.nl

zondag 30 juli 2017, 11:45 uur
Schilders gevraagd voor de luifel
 Bram Essers  Algemene info  122x gelezen

Het schilderen van de luifel is veel arbeidsintensiever dan oorspronkelijk ingeschat. Per baan kost dit momenteel 1½ uur. In totaal zijn het 20 banen die twee keer geschilderd moeten worden, 60 uur werk dus. Indien we dit blijven doen in de avonduren die de huidige vrijwilligers beschikbaar hebben zijn we nog zeker 15 weken bezig. Ik wil daarom op zaterdag 17 juni met een ploeg van tenminste 4 maar bij voorkeur 6 personen de eerste laag schilderwerk afronden. Aangezien een luifel een van de grootste wensen van de leden was, moet het mogelijk zijn voldoende vrijwilligers te vinden die hier even aan willen meehelpen.
Kun je niet op deze zaterdag maar wil je best een keer een paar uur schilderen. Dat kan uiteraard ook.

Wanneer: zaterdag 17 juni 09:00-13:00, of elke andere dag dat je kunt
Aanmelden kan bij Olaf Duisters: 06-42702819 of o.duisters@gmail.com

dinsdag 13 juni 2017, 08:02 uur


Nieuwe KNLTB App voor TC Rodhe beschikbaar
 Bram Essers  Algemene info  271x gelezen
Op de ledenvergadering op 7 maart jl. hebben we de KNLTB Clubapp officieel gelanceerd door alle leden persoonlijk uit te nodigen deze app te installeren op hun telefoon, iPad en/of tablet. Omdat we niet weten of alle leden de persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen tref je hierbij de instructie aan hoe u de app kunt installeren wanneer je geen persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen. Tevens is er andere nuttige informatie opgenomen.

vrijdag 10 maart 2017, 18:45 uur
Barkruk sponsoren gezocht
 Bram Essers  Algemene info  326x gelezen

Altijd een zitplaats aan de bar? Wordt barkruk sponsor! Ook dit jaar is de enorme betrokkenheid van de leden weer gebleken tijdens de clubkampioenschappen. Een groot aantal deelnemers en gezelligheid aan de bar. Hoogste tijd dus voor een sponsoractie voor ALLE leden: sponsor een barkruk en je naam komt op het bord in het clubhuis. Het sponsorbedrag is €50,- per kruk per jaar. Het is mogelijk om één of meerdere jaren barkruk-sponsor te zijn Het sponsorbedrag van één kruk kan door een of twee leden worden betaald (zoek een sponsor-buddy). Steun de club en word ook barkruk-sponsor! Voor informatie en aanmelden voor deze actie, neem contact op met: Martina Bovee (06 -28207556, martinabovee@ledenadministratie.nl.
Let op: Sponsoring houdt niet in dat de barkruk je eigendom wordt, de naam van de sponsor komt niet op de kruk te staan.

zaterdag 24 september 2016, 19:23 uur
Clubkleding TC Rodhe te bestellen
 Bram Essers  Algemene info  1089x gelezen
Achter de schermen is er de afgelopen maanden hard gewerkt om leuke en functionele clubkleding samen te stellen en die aan de leden aan te bieden. Met trots kunnen we melden dat de shop is gevuld en dat er naar believen besteld kan gaan worden!
Lees verder >>

zondag 25 januari 2015, 11:40 uur
TennisLadder TC Rodhe
 Bram Essers  Tennisladder  2148x gelezen
Tennis en maak kennis met leden van je tennisclub! Speel het hele jaar door met TennisLadder! Tennisleden kunnen gratis deelnemen in verschillende tennisladders voor Junioren en Senioren. Deelname aan TennisLadder(s) maakt het mogelijk dat je altijd met iemand van de tennisclub kan afspreken en spelen.
Lees het volledig bericht »


Download bestanden
Spelregels Tennisladder 64 KB (1218x opgehaald)
Spelregels Tennisladder (pdf)

Formulieren
Aanmelden Tennisladder
dinsdag 27 mei 2014, 15:35 uur
Wij zijn op zoek naar JOU!
 Nicole Daemen-Den Haan  Algemene info  1179x gelezen
We zoeken nog steeds naar vrijwilligers voor onze club. De laatste tijd lukt het bijvoorbeeld haast niet meer om de planning van de bardienst rond te krijgen. We zijn dus hard op zoek naar iemand die af en toe wat pilsjes wil tappen in onze kantine. Ook als je maar een paar uurtjes per maand vrij kunt maken voor deze gezellige vrijwilligers-job: als club zijn we blij met iedere helpend hand... dus: wacht niet langer, help de club en stuur een e-mail naar horecacie@tcrodhe.nl!
dinsdag 6 mei 2014, 21:43 uur
Volg TC Rodhe via Facebook
 Nicole Daemen-Den Haan  Algemene info  973x gelezen

Like FacebookTC Rodhe heeft sinds kort een Facebookpagina. Als je deze pagina liked, blijf je automatisch via je eigen timeline op de hoogte van onze nieuwsberichten over toernooien, activiteiten en ontwikkelingen van TC Rodhe. Dus ga naar onze pagina www.facebook.nl/tcrodhe en klik op de vind-ik-leuk button.

Lees het volledige bericht »

vrijdag 4 april 2014, 23:29 uur
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemene info
 ALV
 Competities
 Digitaal afhangen
 Jeugd
 Lidmaatschap
 Nieuws
 Regionale Toernooien
 Tennisladder
 Toernooien
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens